Beste in online scooter theorie oefenen!
Direct een online toegangscode!

Oefen verder met een scooter theoriepakket!

Profiteer van deze aanbieding en oefen direct verder voor je scooter theorie!

Scooter theorie Small
Instappakket
✓ 1 uur online scooter examentraining
✓ 1 week online scooter theoriecursus
✓ 1 week online scooter theorieboek

9,95
Scooter theorie Large
Meeste waar voor je geld!
✓ 10 uur online scooter examentraining
✓ 4 weken online scooter theoriecursus
✓ 4 weken online scooter theorieboek

3495

Veelgestelde vragen

Zal ik een 'Small' of een 'Large' pakket nodig hebben?
Het antwoord op deze vraag is vrij simpel: Als je je theorie-examen binnen een week gepland heb staan, kun je het beste het 'Small' pakket hierboven kiezen. Als je wat langer de tijd hebt om te oefenen, raden we aan om voor het 'Large' pakket te kiezen.
Wat krijg ik nadat ik betaal?
Nadat je hebt betaald, krijg je van ons per e-mail een toegangscode toegestuurd. Deze ontvang je binnen vijf seconde na betaling. Met die code kun je een account aanmaken dus je kunt gelijk beginnen met oefenen.
Werkt jullie theoriesoftware ook op mijn computer, tablet of telefoon?
Zeker! Onze software werkt op elk apparaat met een internetverbinding. Dus ook op jouw computer, tablet of telefoon.
Wat als ik niet blij ben met het product?

Wij willen alleen maar blije klanten. Als je dus niet blij bent met het product, krijg je van ons je geld terug.

Inhoud theoriepakketten

Hieronder kun je in het kort lezen wat de verschillende onderdelen in de theoriepakketten inhouden. Verderop op de pagina worden deze onderdelen wat uitgebreider uitgelegd.

Online examentraining
Online theoriecursus
Online theorieboek

Online examentraining

Met het onderdeel 'online examentraining' kun je oefenen met recente en realistische online scooter theorie-examens. Er staan tientallen examens voor je klaar zodat je kunt oefenen met veel verschillende examenvragen. Bij het samenstellen van de examens hebben we natuurlijk gekeken naar de examenvragen die op dit moment bij het CBR aan je gesteld worden. Deze examenvragen hebben we allemaal aan onze online examens toegevoegd. Je oefent op deze manier dus zeer examengericht!

Online theoriecursus

De online theoriecursus die we ter voorbereiding op het scooter theorie-examen voor je hebben, bestaat uit 14 hoofdstukken die je razendsnel kunt afronden. Binnen een kwartier per hoofdstuk kun je de stof geleerd hebben. Dit is dus een manier om lekker snel de scooter theorie te leren!

Online theorieboek

We hebben een online versie van het best verkochte bromfiets theorieboek aan elk pakket op deze pagina toegevoegd. We gebruiken moderne websitetechnieken waardoor je het theorieboek op een hele prettige manier kunt doorbladeren. Dit is ook een hele goede manier van scooter theorie oefenen!

Online scooter examentraining

Een goede voorbereiding op het scooter theorie-examen kan niet zonder met online scooter examens te hebben geoefend. Waarom dat is? Omdat je met examens oefenen veel dingen leert die je uit een boek of met een online theoriecursus niet kunt leren.

Je leert allereerst hoe goed je de theoriestof kent. Elk pakket op deze site bevat zowel een online theoriecursus als een online theorieboek waar je mee kunt leren. Heb je de online theoriecursus doorgenomen? Maak dan een aantal scooter examens. Dan weet je hoe goed je de stof al kent!

Daarnaast leer je hoe het CBR de examenvragen heeft samengesteld en hoe je de goede antwoorden eenvoudig eruit kunt vissen. Elk examenvraag bevat een antwoordmotivatie waarin precies wordt uitgelegd waarom het goede antwoord het goede antwoord is. Ook leer je alvast een aantal examenvragen die je ook straks bij het CBR kunt tegenkomen. Dat komt omdat we altijd werken met de nieuwste examenvragen!

Ook heb je als voordeel dat je voorkomt dat je bij het CBR zakt. Dat komt omdat onze examentraining dezelfde moeilijkheid heeft als de examenvragen bij het CBR. Slaag je dus voor onze examens? Dan slaag je ook bij het CBR. En slaag je dus niet voor onze examens? Dan heeft het ook geen zin om al naar het CBR te gaan. Je kunt dan beter nog even door oefenen. Hierdoor voorkom je dus dat je zakt!

Opgesomd heb je dus als voordeel:

Inzicht in de mate waarin je de stof goed genoeg kent om te slagen voor het uiteindelijke examen
Leren hoe het CBR de examenvragen stelt
Nieuwste examenvragen (zelfde vragen als bij het CBR!)

Online scooter theoriecursus

Je scooter theorie leer je het snelst met onze online theoriecursus!

We weten dat onze klanten de theorie zo snel mogelijk willen leren. Want zo leuk is het oefenen voor je scooter theorie nou ook weer niet ;) Daarom hebben we een online theoriecursus samengesteld waarin alleen de belangrijkste scooter theorie aan bod komt. Dus alleen maar theorie waarmee we je helpen om de examenvragen bij het CBR te beantwoorden. Je leert dus niks overbodigs en kan lekker snel door de theoriestof heen.

De online cursus bestaat in totaal uit 14 hoofdstukken. Je kunt elk hoofdstuk in een kwartier doornemen, dus als je een beetje opschiet heb je de scooter theorie razendsnel onder de knie.

En we hebben leren met deze cursus zo makkelijk mogelijk gemaakt. We hebben volop afbeeldingen, illustraties, voorbeelden en video’s toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat de theoriestof wat meer tot leven komt. Dan begrijp je het eerder en onthoud je het makkelijker.

Opgesomd heb je dus als voordeel:

Snel alle scooter theorie leren (14 hoofdstukken, 15 minuten per hoofdstuk)
Alleen belangrijkste scooter theorie voor het examen
Volop video’s, animaties, afbeeldingen, voorbeelden en illustraties
De makkelijkste én de snelste manier van scooter theorie oefenen!

Online scooter theorieboek

Als je wat dieper de scooter theorie in wil duiken, dan zit je goed met dit online theorieboek. Deze maakt ook onderdeel uit van elk theoriepakket op deze website.

Het online theorieboek bestaat uit 14 hoofdstukken en is het hele jaar door volledig up-to-date met de laatste theorie- en verkeersregels. Daar zorgen onze verkeersdeskundige en theorie-experts voor! Als je dus alles wilt weten van de scooter theorie, zit je met dit online theorieboek goed!

We gebruiken recente internettechnieken om ervoor te zorgen dat al onze klanten op een prettige manier op verschillende apparaten de online theorieboeken kunnen doorbladeren. Dus zowel op een ‘normale’ computer, als op een tablet of telefoon. Waar je ook bent, je kunt het online scooter theorieboek lezen. Daar zorgen wij voor!

Opgesomd heb je dus als voordeel:

De volledige scooter theorie in 14 hoofdstukken
Volop afbeeldingen, illustraties en voorbeelden
Het hele jaar door up-to-date!
Vergelijk pakketten

#1 in Scooter theorie oefenen!

Theoriepakketten vergelijken
Scootertheorieoefenen.nl

Haparandadam 2
1013AK Amsterdam

Over ons

Inloggen?
Heb je een toegangscode gekocht op deze site en wil je inloggen? Klik dan op de knop hieronder!
Inloggen