Beste in online scooter theorie oefenen!
Direct een online toegangscode!

Examens maken

Als het goed is heb je ons gratis scooter theorie-examen al gemaakt. Als je dat nog niet gedaan hebt dan wordt dat hoog tijd om eens te doen!

Met het maken van het gratis scooter theorie-examen leer je of je de stof goed genoeg kent om te slagen voor het theorie-examen. Het scooter examen bestaat uit 50 vragen en van die 50 moet je 44 vragen goed beantwoorden om te slagen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en uit invulvragen. Onder een invulvraag valt bijvoorbeeld de vraag hoe hard je ergens mag rijden.

Hoeveel examens wil je maken?

Wij hebben natuurlijk een gratis examen die je kunt maken. Maar je kunt er ook meer oefenen als je dat zou willen! Kies na het maken van het gratis scooter examen ervoor om met een theoriepakket aan de slag te gaan. Je krijgt na betaling een inlogcode en met die code kun je een account aanmaken waarmee je meer gelijksoortige examens kunt maken. De nieuwe examens hebben nieuwe vragen en nieuwe antwoordmogelijkheden. Heel leerzaam dus! Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze theoriepakketten.

Scooter theoriepakketten vergelijken? Klik op de knop hieronder!
Theoriepakketten vergelijken

Zelfde als bij het CBR

De examens bevatten dezelfde soort vragen als die je bij het examen van het CBR krijgt. Als je dus alle vragen uit de online examens uit je hoofd leert, ben je al een heel eind op weg om ook het uiteindelijke CBR theorie-examen te halen!

Scooter examens maken

Hoeveel examens moet je hebben?

We hebben twee verschillende theoriepakketten op deze website. Deze bevatten allebei examentraining zodat je uiteraard examens kunt maken. Bij het kleinste pakket heb je 1 uur examentraining en bij het grootste pakket heb je 7 uur examentraining. Beide pakketten bevatten ook een online theoriecursus en een online theorieboek.

Wil je meer informatie over de examens binnen onze theoriepakketten? Klik dan hier. Ben je benieuwd hoe je kunt oefenen met onze examens? Dan kun je een gratis examen maken op deze website. Hiermee kom je er snel achter wat je kunt verwachten als je op deze site een theoriepakket koopt. Klik hier voor een gratis scooter examen.

GRATIS SCOOTER THEORIE-EXAMEN?
Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!
BEGIN MET EEN GRATIS SCOOTER EXAMEN

#1 in Scooter theorie oefenen!

Theoriepakketten vergelijken
Scootertheorieoefenen.nl

Haparandadam 2
1013AK Amsterdam

Over ons

Inloggen?
Heb je een toegangscode gekocht op deze site en wil je inloggen? Klik dan op de knop hieronder!
Inloggen