Beste in online scooter theorie oefenen!
Direct een online toegangscode!

Extra begeleiding

Ben jij om wat voor reden dan ook niet in staat om op de ‘normale’ manier aan het scooter theorie-examen deel te nemen? Dan zijn er verschillende manieren waarop jij extra begeleiding kan krijgen. Hier helpt het CBR graag bij! Ben jij bijvoorbeeld dyslectisch, heb jij enorme last van faalangst of heb jij een gigantische taalachterstand waardoor je de snelheid van het theorie-examen niet kan bijbenen? Dan wordt er met jou rekening gehouden. Gelukkig maar, anders zou je met je dyslectie niet eens kunnen brommerrijden. Terwijl die twee dingen niet veel met elkaar te maken hebben natuurlijk!

Voor wie is er meer begeleiding?

De begeleiding is geschikt voor mensen met faalangst of met een cognitieve stoornis als autisme of PDD-nos. PDD-nos gaat over sociale of communicatieve stoornissen. Ook is er extra begeleiding als je het examen in een andere taal wilt doen dan in het Engels of in het Nederlands.

De oplossing:

Het CBR heeft als oplossing om het theorie-examen niet in groepsverband af te nemen maar individueel. Zodoende hebben ook mensen die extra begeleiding nodig hebben de kans om het examen goed te maken.

Scooter theorie individueel examen

Dit individuele scooter theorie-examen duurt 45 minuten en behandelt zowel de verkeersregels als het verkeersinzicht. Het examen is wel wat duurder dan een normaal groepsexamen: je betaalt 87,45 euro.

Andere taal

Extra begeleiding

Het kan ook zijn dat je een individueel examen wilt maken omdat je de Nederlandse taal niet machtig bent. Of dat je er niet zo snel in bent, dat kan ook. In die gevallen kun je een tolk inschakelen die samen met jou het individuele examen maakt. Ook aan deze tolk zijn extra kosten verbonden: je betaalt voor de tolk dus een extra bedrag. De tolk moet zijn aangesloten bij TolkenNet en op hun website kun je de huidige tarieven vinden.

Aanvragen individueel examen

Het aanvragen van het individuele examen gaat net als bij het aanvragen van het normale examen. Maar je moet wel een verklaring hebben van je ‘handicap’ die ervoor zorgt dat je een individueel examen wilt maken. En als je een tolk wilt, moet je eerst een tolk regelen. Je moet dus wel eerst je huiswerk maken voordat je dit examen aan kunt vragen.

GRATIS SCOOTER THEORIE-EXAMEN?
Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!
BEGIN MET EEN GRATIS SCOOTER EXAMEN

#1 in Scooter theorie oefenen!

Theoriepakketten vergelijken
Scootertheorieoefenen.nl

Haparandadam 2
1013AK Amsterdam

Over ons

Inloggen?
Heb je een toegangscode gekocht op deze site en wil je inloggen? Klik dan op de knop hieronder!
Inloggen