Beste in online scooter theorie oefenen!
Direct een online toegangscode!

Scooter examen meenemen

Dus je hebt het scooter examen goed aangevraagd, je hebt goed je scooter theorie geoefend en je staat op het punt om naar het CBR te gaan om te slagen voor je CBR examen. Maar heb je niet het gevoel dat je iets vergeten bent? Geen nood, op deze pagina lees je wat je mee moet nemen. Dan hoef jij je geen zorgen te maken dat je iets vergeten bent!

Er is geen reden voor paniek! Wij maken van iets simpels iets ingewikkelds. Je hoeft namelijk alleen je identiteitsbewijs mee te nemen naar het CBR examencentrum, dat is genoeg. Maar het zou wel handig zijn als je je examen aanvraagformulier uitgeprint meeneemt zodat je altijd bij de hand hebt hoe laat je examen is en waar het examencentrum zich bevindt. Zorg ook dat dit goed in je telefoon genoteerd staat voor als je je uitgeprinte papiertje kwijtraakt.

Paspoort

Je moet dus een geldig identiteitsbewijs meenemen naar het CBR. Het handigst is om hiervoor een paspoort of een ID-kaart mee te nemen. Zorg dat deze niet verlopen is! Heb je om wat voor reden dan ook een noodpaspoort, dan geldt dit niet als goede identificatie. Een noodpaspoort werkt alleen als reisdocument en niet als legitimatie.

Uiteraard mag je ook een auto rijbewijs meenemen als identificatie. Maar als je je bromfiets theorie-examen gaat doen, gok ik dat je die nog niet hebt! ;)

Nog leren of even ontspannen?

Op het moment voor je examen is het heel goed om nog een paar keer een samenvatting door te lezen zodat het goed in je hoofd zit. Schrijf in die samenvatting juist die antwoorden van vragen op die je moeilijk vindt. Als je goede theorieproducten gebruikt om mee te oefenen zal je zien dat juist die vragen terug gaan komen in het examen.

Het gevaar van leren voor een examen is dat je jezelf zenuwachtig maakt. Ben jij daar gevoelig voor, denk je? Kijk hier dan voor uit en probeer in plaats van te leren nog even te ontspannen. Zenuwen werken tijdens het maken van een examen zelden in je voordeel.

Op tijd weg!

Wat je ook doet en meeneemt naar het examen, als je maar op tijd weg gaat en niet te laat komt! Dat is naast het meenemen van je identificatie het aller belangrijkst. Dus zorg dat je weet hoe lang je er over gaat doen om naar het CBR te reizen en zorg er dan voor dat er genoeg speling zit tussen de tijd dat je daar arriveert en dat je het examen moet doen. Beter te vroeg dan te laat! Want als je te laat bent, wordt er niet op jou gewacht. En dan ben je ook nog eens je examengeld kwijt. Dure grap dus en je loopt ook nog eens vertraging met het halen van je scooter rijbewijs op.

GRATIS SCOOTER THEORIE-EXAMEN?
Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!
BEGIN MET EEN GRATIS SCOOTER EXAMEN

#1 in Scooter theorie oefenen!

Theoriepakketten vergelijken
Scootertheorieoefenen.nl

Haparandadam 2
1013AK Amsterdam

Over ons

Inloggen?
Heb je een toegangscode gekocht op deze site en wil je inloggen? Klik dan op de knop hieronder!
Inloggen