Beste in online scooter theorie oefenen!
Direct een online toegangscode!

Inloggen

Op deze pagina kun je terecht als je wilt inloggen met je inloggegegevens of als je van ons een toegangscode hebt gekregen waarmee je een account wilt aanmaken. Vul je gegevens in het blauwe frame in om in te loggen of om een account aan te maken.

Log je voor het eerst in? Vul dan je toegangscode in onder het kopje 'Eerste keer aanmelden online leren'. Heb je al een account? Vul dan daaronder je gebruikersnaam en wachtwoord in onder het kopje 'Inloggen als je al een gebruikersnaam hebt'.
 

Inloggen en een account aanmaken

Account aanmaken

Met je toegangscode kun je een account aanmaken door je toegangscode te plakken onder het kopje 'Eerste keer aanmelden online leren'. Om je account aan te maken dien je daarna alleen nog je gegevens in te vullen. Je ingevulde gegevens (gebruikersnaam / wachtwoord) worden ook naar je gemaild zodat je ze - mocht je ze kwijt raken - nog eens op kunt zoeken.

Inloggen

Als je al een account hebt aangemaakt, kun je met je inloggegevens inloggen onder het kopje 'Inloggen als je al een gebruikersnaam hebt'. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn dan kun je die opnieuw aanvragen door op de knop 'wachtwoord vergeten' te klikken.

Nog geen toegangscode?

Heb je nog geen toegangscode? Koop er dan snel een!

Wil je beginnen met scooter theorie oefenen? Dan heb je eerst een toegangscode nodig! Klik op de knop hieronder om de pagina te bekijken waarin onze scooter theoriepakketten uitgelegd worden. Je kunt op die pagina eenvoudig een van de twee pakketten kiezen en betalen. Na betaling krijg je een toegangscode per mail waarmee je kunt inloggen op deze pagina.

Toegangscode bestellen

Gratis scooter theorie oefenen?

Deze website is gemaakt om jou te helpen bij de voorbereiding op het scooter theorie-examen. We zien bij onze klanten vaak dat zij graag beginnen met het maken van een gratis scooter examen. Omdat je met het maken van een gratis examen kunt uitvinden hoe goed je de scooter theoriestof kent. Klik op de knop hieronder om zo'n gratis examen zelf te maken. Succes!

Gratis scooter theorie examen maken

#1 in Scooter theorie oefenen!

Theoriepakketten vergelijken
Scootertheorieoefenen.nl

Haparandadam 2
1013AK Amsterdam

Over ons

Inloggen?
Heb je een toegangscode gekocht op deze site en wil je inloggen? Klik dan op de knop hieronder!
Inloggen