Inloggen

Scooter theorieboeken

De scooter theorie is op veel verschillende manieren te leren. Je kunt een theoriecursus volgen (duur!), je kunt een online theoriecursus volgen of je kunt de theorie leren uit een scooter theorieboek.

Omdat wij persoonlijk de theoriecursus veel te duur vinden voor wat je krijgt, behandelen we op deze pagina alleen de theorieboeken. Daarmee kun je zelfstandig de theorie leren en ben je niet te duur uit.

Welk scooter theorieboek moet ik kopen?

Er zijn verschillende theorieboeken van verschillende merken. Zo heb je dat ook met koffie en met tandpasta. Bij koffie heb je goede merken en slechte/goedkope merken. En dat werkt dus hetzelfde als je een scooter theorieboek nodig hebt.

Maar wat is dan een goed of een slecht merk?

Daar kun je eenvoudig achter komen door te kijken naar de prijs. Het is heel belangrijk om niet het goedkoopste theorieboek te kopen aangezien je dan te maken krijgt met een slecht geschreven of verouderd boek. Dat wil je altijd voorkomen aangezien je anders kans maakt op het opnieuw moeten kopen van een ander boek dat wel up-to-date is! Op die manier ben je alleen maar meer geld kwijt en had je beter in een keer een goed boek kunnen kopen.

Een goede leverancier van theorieboeken is het bedrijf VekaBest Verkeersleermiddelen. Als je zorgt dat het boek dat je koopt door hun geschreven is, zit je goed. Je ziet dat vaak door op de achterkant van het boek te kijken.

Wat zijn de beste aanbiedingen?

Voor scooter theorieboeken hebben wij een aantal actuele aanbiedingen onder elkaar gezet. Ook schrijven wij bij elke aanbieding onze persoonlijke mening. Belangrijk hierbij is dat er voor iedereen een aparte aanbieding is! Kijk dus bij welke aanbieding je je het meeste aansluiting vindt en ga ervoor.

Op internet zijn er natuurlijk 100 verschillende ‘aanbiedingen’ te vinden. Wij hebben deze lijst verkort tot 3 TOPaanbiedingen. In deze koopjes zit een theorieboek en zit vaak ook iets extra’s zoals theorie-examens en examentraining. Met die examens kun je er weer achter komen of je goed genoeg geleerd hebt en of je bij het CBR zou slagen voor je theorie-examen.

Theorieboek 1: Bromfiets theorieboek

Scooter theorieboek

Omschrijving: Dit is heel duidelijk het beste bromfiets theorieboek dat er is. Het is het meest verkochte bromfiets theorieboek, het is van het merk VekaBest en het wordt ook nog eens gratis verzonden. Duidelijk een goede deal, dus.

Klik hier om dit boek te bekijken
Theorieboek 2: Bromfiets theorieboek + 10 examens

Scooter theorieboek

Omschrijving: Dit is een iets uitgebreidere versie van het bromfiets theorieboek uit de aanbieding hierboven. Niet alleen heb je bij dit product het theorieboek, ook heb je nog eens 10 online examens erbij. Als je die 10 examens los zou kopen, zou je alleen al daarvoor 12,95 kwijt zijn. Je krijgt dus voor een mooie prijs zowel het boek als de examens.

Klik hier om dit boek te bekijken

Theorieboek 3: Bromfiets theorieboek + 10 uur examentraining + online theoriecursus

Scooter theorieboek

Omschrijving: In deze aanbieding zit het bromfiets theorieboek, 10 uur examentraining en een online theoriecursus. Dit is de aanbieding waar verreweg het meest in zit. Ideaal dus als je nog echt goed moet leren voor je scooter theorie-examen. Want je kunt leren met het theorieboek en met de online cursus en na het leren kun je 10 uur lang examentraining maken. Dat is echt meer dan genoeg om te slagen voor je examen.

Klik hier om dit boek te bekijken
Checklist scooter theorieboek

Als je ergens anders een theorieboek koopt, let dan vooral op deze zaken:

  • Koop nooit een tweedehands boek: deze zijn verouderd en bevatten oude verkeersregels. Ook een oud theorieboek van een vriend/familielid lenen is geen goed idee.
  • Zorg dat het theorieboek geschreven is door een gerenommeerd bedrijf. VekaBest is daar een voorbeeld van.
  • Zorg dat je het op een echte theoriewebsite koopt. Wegrijden.nl staat in Nederland heel goed bekend. Zij doen ook theorieboeken gratis opsturen dus dat scheelt ook weer!

Gratis scooter theorie-examen?

Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!


Begin met een gratis scooter examen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.