Inloggen

Scooter theorie online oefenen

We hebben het op deze site vaak genoeg gehad over theorieboeken en hoe handig het is om met een theorieboek te leren. Je kunt makkelijk terugbladeren en je kunt hem overal mee naartoe nemen. Maar wat wellicht minstens zo handig is, is om je theorie online te oefenen.

Het online oefenen van het scooter theorie-examen levert verschillende voordelen op. Een klein voorbeeldje daarvan is het gebruik van video’s: dat heb je in een boek natuurlijk niet!

Ook is een online cursus voor de leverancier een stuk makkelijker up-to-date te houden. Als er een wetswijziging is dan is het dan in een online cursus supersnel doorgevoerd. Een theorieboek heeft alle regels gedrukt en moet wachten op een nieuwe druk voordat die regels weer aangepast kunnen worden.

Een online theoriecursus

Scooter online theoriecursus

Leren met een online theoriecursus is helemaal van deze tijd. En het mooiste van alles is: je kunt het volledig in je eigen tijd doen. Dus helemaal wanneer het jou uitkomt!

Een online scooter theoriecursus is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Deze hoofdstukken zijn afgeleid van de onderdelen die het CBR hanteert voor het maken van de scooter theorie-examens. Ze gaan bijvoorbeeld over voorrang verlenen, bewegwijzering, etcetera.

De online cursus is te volgen op internet met een toegangscode. Het maakt dus niet uit of je op een Mac of op een PC de cursus wilt volgen. Wel is het handig als je internetbrowser up-to-date is. Dan weet je zeker dat alles goed werkt. De software werkt dus ook op een tablet en op je smartphone.

Beste optie

Er zijn op internet heel veel theoriecursussen te vinden. Meer dan jij waarschijnlijk binnen een paar weken kunt vergelijken. Dus welke moet je dan kiezen? Na lang vergelijken zijn wij uitgekomen bij vier online theoriecursuspakketten van Wegrijden.nl. Deze pakketten zijn er in vier uitvoeringen en elke uitvoering bevat iets anders meer of minder dan het andere.

ProductOnline TheoriecursusOnline theorieboekExamentrainingMeer informatie
Bromfiets Online Small 1 uur 1 week 1 week Meer informatie
Bromfiets Online Medium 5 uur 2 weken 2 weken Meer informatie
Bromfiets Online Large 10 uur 4 weken 4 weken Meer informatie

BELANGRIJK: onze mening

Dan nog zijn er dus vier verschillende uitvoeringen. Welke moet je hebben? Het is bij deze keuze ook weer erg simpel: hoe meer je al hebt geoefend, hoe kleiner het pakket is dat je kunt kiezen. Als je al een scooter theorieboek van kaft tot kaft hebt uitgepluisd, hoef je niet het aller grootste pakket te kopen.

Waarom kiezen wij voor Wegrijden.nl?

Wegrijden heeft verreweg de meeste klantbeoordelingen van alle theoriewebsites in Nederland. Ook zijn ze erg actief op Social Media, hebben zij een supergoede klantenservice en hebben zij altijd de nieuwste verkeersproducten. Wij adviseren dus aan al onze bezoekers om producten op Wegrijden.nl te kopen.

Gratis scooter theorie-examen?

Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!


Begin met een gratis scooter examen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.