Inloggen

Examens maken

Als het goed is heb je ons gratis scooter theorie-examen al gemaakt. Als je dat nog niet gedaan hebt dan wordt dat hoog tijd om eens te doen!

Met het maken van het gratis scooter theorie-examen leer je of je de stof goed genoeg kent om te slagen voor het theorie-examen. Het scooter examen bestaat uit 50 vragen en van die 50 moet je 44 vragen goed beantwoorden om te slagen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en uit invulvragen. Onder een invulvraag valt bijvoorbeeld de vraag hoe hard je ergens mag rijden.

Hoeveel examens wil je maken?

Wij hebben natuurlijk een gratis examen die je kunt maken. Maar je kunt er ook meer oefenen als je dat zou willen! Kies na het maken van het gratis scooter examen ervoor om 5, 10 of 20 EXTRA examens bij te kopen. Je krijgt na betaling een inlogcode en met die code kun je een account aanmaken waarmee je meer gelijksoortige examens kunt maken. De nieuwe examens hebben nieuwe vragen en nieuwe antwoordmogelijkheden. Heel leerzaam dus!

Zelfde als bij het CBR

De examens bevatten dezelfde soort vragen als die je bij het examen van het CBR krijgt. Als je dus alle vragen uit de online examens uit je hoofd leert, ben je al een heel eind op weg om ook het uiteindelijke CBR theorie-examen te halen!

Hoeveel examens moet je hebben?

Je kunt dus een gratis examen maken, en je kunt daarna ook nog eens een account aanmaken. Na het aanmaken van een account kun je NOG een gratis examen maken. Als je een account aangemaakt hebt, heb je de mogelijkheid om dit account te upgraden met meer examens. Je kunt dan kiezen uit 5, 10 of 20 examens. Hoeveel jij er moet hebben laat zich heel eenvoudig uitleggen: als je 5 examens koopt, dan heb je waarschijnlijk al heel goed geleerd en heb je daar genoeg aan. Koop je er meer, bijvoorbeeld 20, dan heb je heel veel examens om mee te oefenen en zal je nog veel meer leren van het examen maken zelf. Per examen betaal je minder voor 20 examens dan voor 5 examens. Het is dus verstandig om bij twijfel te kiezen voor meer examens omdat je dan dus minder per examen betaalt.

Hoe zien die examens er uit?

De examens zien er hetzelfde uit als bij het uiteindelijke examen van het CBR. Je kunt kijken naar het gratis examen want die zien er ook hetzelfde uit.

Gratis scooter theorie-examen?

Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!


Begin met een gratis scooter examen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.