Inloggen

Beste voorbereiding

Vooropgesteld: iedereen leert anders. Maar wij hebben wel een methode bedacht die voor iedereen zou moeten werken. En deze leermethode zorgt voor de beste voorbereiding op het scooter theorie-examen.

Belangrijk: Wie weet ben jij sneller of langzamer dan deze methode! Pas ons advies hierop aan.

Neem de tijd: twee maanden

Neem twee maanden de tijd om je scooter theorie-examen te leren. Dan heb je tijd genoeg om de stof te leren en om examens te maken. Leer de eerste maand uit een theorieboek of door middel van een online theoriecursus, en leer de tweede maand van de online examens.

Kies voor een goed product

Neem direct een goed product en ga niet wekenlang het internet afspeuren op zoek naar ‘gratis’ leermiddelen. Om je meteen maar uit de droom te helpen: gratis bestaat niet! Neem meteen een goed theorieboek en ga aan de slag. Daarmee bespaar je jezelf heel veel tijd.

Reserveer het examen na anderhalve maand

Na anderhalve maand heb je een maand geleerd en heb je twee weken examens gemaakt. Na het maken van die examens heb je al een goed beeld gekregen van je eigen kunnen. Dus weet je ook of je er al klaar voor bent!

Ben je er klaar voor? Reserveer je examen dan snel voordat je alles alweer vergeten bent. Bak je nog niks van de examens? Koop dan meer examens en ga verder met het maken van scooter examens totdat je wel denkt dat je er klaar voor bent.

Leren door het maken van examens

Wij schrijven hier op deze site altijd dat je pas examens moet maken NA het leren. Maar daar is niet alles mee gezegd. Want als je fouten maakt na het maken van een examen, is het superbelangrijk dat je er achter probeert te komen waar die fouten vandaan komen. Want iets heb je dan natuurlijk niet helemaal goed begrepen. Zoek je fouten dus op in het theorieboek en kom er achter hoe de theoriestof de examenvraag uit zou leggen. Kijk dan naar je gegeven antwoord en vergelijk dat met het antwoord dat jij gegeven hebt.

Maak veel examens!

Hoe meer examens je maakt, hoe makkelijker het examen bij het CBR wordt. Dus als je nog tijd hebt: maak zo veel mogelijk examens als je kunt! En probeer van elk examen weer te leren. Dan ga jij je examen ongetwijfeld halen!

Gratis scooter theorie-examen?

Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!


Begin met een gratis scooter examen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.