Inloggen

CBR examencentrum

Er zijn door heel Nederland veel examencentra waar jij je bromfiets examen zou kunnen doen. Waar jij je examen moet gaan doen, heb jij voor het kiezen! Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht met alle examencentra waar het bromfiets theorie-examen afgenomen kan worden.

Je kunt kiezen voor het dichtstbijzijnde examencentrum. Maar je kan ook kiezen voor een datum die jou goed uitkomt. Niet elk examencentrum heeft altijd ruimte in de agenda. Gelukkig kun je er makkelijk achterkomen bij het aanvragen van je examen of het examencentrum van jouw keuze nog plek heeft.

CBR examencentrum

Er zijn heel veel CBR examencentra in Nederland, nog veel meer dan je op deze pagina vindt. Wij tonen je alleen de examencentra waar je terecht kunt voor het bromfiets theorie-examen.

Parkeren

Laat je je door iemand brengen met de auto? Controleer dan eerst met het telefoonnummer van het CBR of er wel parkeergelegenheid is bij het examencentrum. Omdat er veel mensen tegelijkertijd examen kunnen doen, is er niet altijd even parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Heel vaak adviseert het CBR om met het openbaar vervoer te komen. De meeste examencentra zijn ook erg goed te bereiken met het OV omdat het vaak bezocht moet worden door mensen zonder rijbewijs. Je moet er immers heen om een rijbewijs te bemachtigen. Het scheelt het CBR ook verstoppingen en parkeerproblemen als je gewoon met het openbaar vervoer komt in plaats van met de auto.

CBR examencentrum

Bij welk examencentrum heb je meer kans?

Heb jij ook het gerucht gehoord dat je bij de kleinere examencentra meer kans maakt op het halen van het theorie-examen scooter? Dan moeten wij je helaas teleurstellen. Je maakt bij elk examencentrum evenveel kans op een geslaagd examen. De examenvragen worden namelijk centraal bewaard en daardoor kun je bij elke CBR dezelfde vragen krijgen.

Bij deze het overzicht in Nederland:

ExamencategoriePlaats
Scooter/bromfiets Alkmaar
Scooter/bromfiets Amsterdam
Scooter/bromfiets Apeldoorn
Scooter/bromfiets Arnhem
Scooter/bromfiets Barendrecht
Scooter/bromfiets Breda
Scooter/bromfiets Deventer
Scooter/bromfiets Eindhoven
Scooter/bromfiets Goes
Scooter/bromfiets Gorinchem
Scooter/bromfiets Groningen
Scooter/bromfiets Haarlem
Scooter/bromfiets Hoogeveen
Scooter/bromfiets Leeuwarden
Scooter/bromfiets Leusden
Scooter/bromfiets Maastricht
Scooter/bromfiets Rijswijk
Scooter/bromfiets Utrecht
Scooter/bromfiets Venlo
Scooter/bromfiets Zwolle

Gratis scooter theorie-examen?

Heb je je scooter theorie al goed geoefend? Test het uit en maak een gratis scooter examen!


Begin met een gratis scooter examen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.