Inloggen

Inloggen

Op deze pagina kun je terecht als je wilt inloggen met je inloggegegevens of als je van ons een toegangscode hebt gekregen waarmee je een account wilt aanmaken. Vul je gegevens in het blauwe frame in om in te loggen of om een account aan te maken.


Inloggen en een account aanmaken

Account aanmaken

Met je toegangscode kun je een account aanmaken door je toegangscode te plakken onder het kopje 'Eerste keer aanmelden online leren'. Om je account aan te maken dien je daarna alleen nog je gegevens in te vullen. Je ingevulde gegevens (gebruikersnaam / wachtwoord) worden ook naar je gemaild zodat je ze - mocht je ze kwijt raken - nog eens op kunt zoeken.

Inloggen

Als je al een account hebt aangemaakt, kun je met je inloggegevens inloggen onder het kopje 'Inloggen als je al een gebruikersnaam hebt'. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn dan kun je die opnieuw aanvragen door op de knop 'wachtwoord vergeten' te klikken.

Nog geen toegangscode?

Toegangscode aanvragen

Heb je nog geen inlogcode? Dan moet je die nog even aanvragen. Wij hebben daar een speciale pagina voor aangemaakt. Het aanvragen van je toegangscode kost je slechts 10 seconden.

Klik hier om een inlogcode aan te vragen

Onze gegevens

Scootertheorieoefenen.nl, De Dieze 22, Best, Nederland.
Tel: 040-2140080.